pátek 9. července 2010

Co tu vlastne budu 6 tydnu delat?

Perinu ani zadnou jinou prikryvku jsem noci opravdu nepotrebovala a ani huceni vetraku mi nemohlo zabranit v tom abych spala jak zabita . Vstava se tu asi v 7,pote sme si s odjizdejici trainee z kazachstanu dali zajimavou rozcvicku,pripadalo mi to jako joga,ale min narocne;)
Dneska jsem se zase ucila ucit a pozorovala jsem jak k detem pristupovat,no a zjistila jsem ze to chce predstavit si,ze je to Matysek a hned to jde lip;) Jinak je tu opravdu vedro,ale lepsi vedro nez klimatizace na plne obratky v mikrobuse kterym sme se s Guzel svezli do mistniho mega marketu,z toho me akorat rozbolela hlava. Spousta prapodivneho ovoce v nabidce supermarketu mi udelala radost,aspon budu mit co zkouset celych tech 6 tydnu. Uceni,resp. pracovni dobu,tu mame 3x denne, od 8:30-11:30,od 14:30-16:30 a od 19:30-21:00. V podstate delame s detmi ukoly,dohlizime aby delali co maji a zadavame jim cviceni na procviceni toho co jim nejde. No s nekterymi je to opravdu porod donutit je aby neco delali ;p.
Behani mi sice dneska nevyslo ale dobre sem si zahrala badminton;).
No a ted uz honem vykoupat a do postele,zitra brzy rano vyrazime s Guzel (stazistka z Kazachstanu) a ostatnimi trainees na vylet,pry i na plaz,tak se tesim :)

2 komentáře:

  1. Babka je zvedavá, či máš tú novú nočnú košelu so sebou :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Miška, včera sme boli na Ivkovej promócii v Nitre, tak už mu musíme hovorit pán Bc, dnes je na koncerte v Trenčíne je tam Pohoda, snad to neskončí zle ako vlani ked bol ten veľký vietor.Tak sadrža a hlavne dobre papaj, aby ťa neodniesol vietor.

    OdpovědětVymazat